wyszukiwanie zaawansowane
» Polityka prywatności

Kontakt

  •        Telefony



        Poniedziałek - Piątek - 8:00 - 18:00


    84 639 16 09


        Poniedziałek - Piątek - 8:00 - 16:00


        570 597 100 - Dział sprzedaży

        570 597 105 - Dział wysyłek

        795 123 015 - Dział transportu

        698 901 629 - Sklep stacjonarny

        795 435 542 - Malarnia , Plazma

        795 123 013 - Okna PVC , Drzwi

        + 48 795 121 860 - Service in English

        664 332 848 - Dział IT - Admin




    Zanajdź nas i polub na Facebooku !

Super hit

Polityka prywatności

Polityka prywatności

  • Zbiór danych osobowych przetwarzanych w sklepie Ogrodzenia24 zastał zarejestrowany w GIODO - nr księgi 138123
  • Podanie danych osobowych, a także zgoda na ich przetwarzanie są całkowicie dobrowolne.
  • Wszystkie dane osobowe, które zostały nam przekazane są przetwarzane wyłącznie w zakresie i celu na jaki klient wyraził zgodę.
  • Jeżeli podczas rejestracji nie wyrazisz zgody na przetwarzanie danych osobowych, niestety nie będziemy mogli zagwarantować dostępu do wszystkich funkcji naszego sklepu.
  • Prosimy pamiętać, że masz prawo w każdej chwili do aktualizacji lub usunięcia swoich danych osobowych.
  • W przypadku zarejestrowanych klientów sklepu zmian można dokonać poprzez edycję w Panel klienta.
  • W przypadku klientów niezarejestrowanych lub w przypadku chęci usunięcia danych prosimy o kontakt
    przez formularz kontaktowy wybierając adresata "Administrator".
  • Zapewniamy, że nasza firma przestrzega polityki bezpieczeństwa danych osobowych.
  • Twoje dane są u nas bezpieczne i dokładamy wszelkich starań aby poziom świadczonych przez nas usług był na jak najwyższym poziomie i gwarantował jak największe bezpieczeństwo.

Operatorem sklepu jest firma

Z.P.H. SIATEX Artur Fert
ul. Lipska 63
22-400 Zamość
NIP PL9221009091
REGON 290524020

tel. 84 639 16 09
e-mail: sklep@ogrodzenia24.eu

 

Sklep realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniu w następujący sposób

  • Poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje.
  • Poprzez dodatkowe zbieranie informacji o parametrach połączania (adres IP).
  • Poprzez zapisywanie w urządzeniach końcowych plików "cookies". Szczegóły działania plików "cookies" w naszym sklepie opisane są w Polityce Cookies.

Jakie dane osobowe są nam potrzebne ?

  • Podczas rejestracji konta w naszym sklepie prosimy o podanie danych niezbędnych do założenia konta, dzięki czemu nie musisz przy każdym kolejnym zakupie tracić czasu na ponowne wypełniania całego formularza zamówienia.
  • Zarejestrowany klient po zalogowaniu ma możliwość wyświetlenia historii dokonanych zakupów.
  • Złożenie zamówienia - w trakcie składania zamówienia prosimy o podanie nam danych niezbędnych do realizacji zamówienia, które w przypadku zarejestrowanych i zalogowanych Klientów częściowo pobierane są automatycznie z danych podanych przy rejestracji.
  • W przypadku subskrypcji newslettera oraz wyrażenia zgody na jego otrzymywanie podczas rejestracji konta lub skorzystania z formularza bezpośrednio na stronie sklepu, prosimy jedynie o podanie adresu e-mail, na który będą przesyłane informacje handlowe.
  • W każdej chwili możesz zrezygnować z otrzymywania newslettera logując się na swoje konto w sklepie lub klikając link anulujący subskrypcję i znajdujący się w stopce każdego newslettera.

Ochrona Twoich danych osobowych

  • Dostęp do Twoich danych osobowych mają tylko pracownicy sklepu, którzy zostali przeszkoleni zgodnie z polityką bezpieczeństwa danych osobowych i podpisali stosowne zobowiązania zobowiązujące ich do ochrony.
  • Zastosowaliśmy środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych danych osobowych zgodnie z wymaganiami określonymi w przepisach o Ochronie Danych Osobowych.

Udostępnienie danych

  • Dane podlegają udostępnieniu podmiotom zewnętrznym wyłącznie w granicach prawnie dozwolonych.
  • Dane umożliwiające identyfikację osoby fizycznej są udostępniane wyłączenie za zgodą tej osoby.
  • Operator może mieć obowiązek udzielania informacji zebranych przez sklep upoważnionym organom na podstawie zgodnych z prawem żądań w zakresie wynikającym z żądania.

Kontakt

  • Jeżeli zachodzi taka potrzeba kontaktujemy się z Tobą korzystając z podanego podczas rejestracji e-maila, a tylko w szczególnych sytuacjach korzystamy z podanego przez Ciebie numeru telefonu.
  • W przypadku wątpliwości lub pytań dotyczących polityki prywatności i bezpieczeństwa Twoich danych osobowych zachęcamy do kontaktu z nami.

Zmiana polityki bezpieczeństwa

  • Zastrzegamy sobie prawo zmiany polityki prywatności, o ile będzie wymagać tego obowiązujące prawo, ulegną zmianie warunki technologiczne funkcjonowania sklepu lub zmiana będzie wprowadzać standard wyższy od minimum wymaganego prawem. O takiej zmianie powiadomimy Cię drogą elektroniczną (na wskazany przy rejestracji e-mail).
  • Powiadomienie zostanie wysłane co najmniej na 30 dni przed wejściem w życie nowej polityki prywatności.

Przejdź do strony głównej
Sklep odwiedziło: 1623599 klientów , Oprogramowanie sklepu shopGold.pl