wyszukiwanie zaawansowane
» Polityka prywatności

Kontakt

  •        Telefony



        Poniedziałek - Piątek - 8:00 - 16:00


    84 639 16 09


        Poniedziałek - Piątek - 8:00 - 16:00


        570 597 100 - Dział sprzedaży

        570 597 105 - Dział wysyłek

        795 123 015 - Dział transportu

        698 901 629 - Sklep stacjonarny

        795 435 542 - Malarnia , Plazma

        795 123 013 - Okna PVC , Drzwi

        + 48 795 121 860 - Service in English

        664 332 848 - Dział IT - Admin




    Zanajdź nas i polub na Facebooku !

Polityka prywatności

Polityka prywatności

Drogi Kliencie, zapraszamy do zapoznania się z zasadami gromadzenia, przetwarzania i ochrony danych osobowych w ramach naszej Polityki Prywatności.

Administratorem przekazywanych przez Ciebie danych osobowych w rozumieniu ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (Dz.U. z 2016 r. poz. 922) jest pan Artur Fert, prowadzący działalność gospodarczą pod firmą Zakład Produkcyjno-Handlowy SIATEX Artur Fert (ul. Jana Kilińskiego 89a, 22-400 Zamość, NIP: 9221009091)

Udostępnione nam przez Ciebie dane osobowe są przetwarzane w następujących celach:

  1. w zakresie niezbędnym do nawiązania, ukształtowania treści, zmiany, rozwiązania i prawidłowej realizacji usług świadczonych drogą elektroniczną;

  2. w celu realizacji Twoich zamówień na produkty znajdujące się w asortymencie sklepu internetowego ogrodzenia24.eu;

  3. rozpatrywania złożonych przez Ciebie reklamacji oraz zwrotu świadczeń w wyniku odstąpienia od umowy i zwrotu zakupionego towaru;

  4. otrzymywania od nas informacji marketingowych w tym m.in. informacji o naszym sklepie, promocjach w przypadku wyrażenia przez Ciebie zgody na otrzymywanie od nas tego typu informacji;

  5. otrzymywania od nas informacji handlowych, a w tym m.in. informacji o ofercie, o naszych produktach i usługach w przypadku wyrażenia przez Ciebie zgody na otrzymywanie od nas tego typu informacji;


 

  • Zbiór danych osobowych przetwarzanych w sklepie Ogrodzenia24 zastał zarejestrowany w GIODO - nr księgi 138123

  • Przekazanie nam danych osobowych jest działaniem dobrowolnym. Jednakże brak zgody na ich przetwarzanie może być równoznaczny z uniemożliwieniem świadczenia Tobie usług drogą elektroniczną oraz dokonywania przez Ciebie zakupów za pośrednictwem sklepu internetowego ogrodzenia24.eu

  • Wszystkie dane osobowe, które zostały nam przekazane są przetwarzane wyłącznie w zakresie i celu na jaki klient wyraził zgodę.

  • Jeżeli, wypełniając formularz rejestracyjny, wyraziłeś zgodę na przetwarzanie danych osobowych, to udzieliłeś tym samym zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych (imię, nazwisko, adres e-mail, adres korespondencyjny, numer telefonu) przez pana Artura Fert, prowadzącego działalność gospodarczą pod firmą Zakład Produkcyjno-Handlowy SIATEX Artur Fert (ul. Jana Kilińskiego 89a, 22-400 Zamość, NIP: 9221009091) – dalej SIATEX, w celach związanych z wykonaniem umowy sprzedaży przez SIATEX. Dokonując tej czynności, oświadczyłeś jednocześnie, że zostałeś poinformowany przez SIATEX o tym, że administratorem danych osobowych będzie pan Artura Fert, prowadzący działalność gospodarczą pod firmą Zakład Produkcyjno-Handlowy SIATEX Artur Fert (ul. Jana Kilińskiego 89a, 22-400 Zamość, NIP: 9221009091), oraz że przysługuje Ci prawo dostępu do treści danych, ich poprawiania, sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu oraz o tym, że podanie przez Ciebie danych osobowych jest dobrowolne, ale jednocześnie niezbędne do kontaktu z Tobą, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 1997 r., nr 133, poz. 883 ze zm.).

  • Wypełniając formularz rejestracyjny możesz również wyrazić zgodę na otrzymywanie od nas informacji handlowej, jeżeli chciałbyś m.in. otrzymywać naszą aktualną ofertę, drogą elektroniczną lub drogą korespondencyjną.

  • Jeżeli, wypełniając formularz rejestracyjny wyraziłeś zgodę na otrzymywanie informacji handlowej drogą elektroniczną to tym samym wyraziłeś zgodę na przesyłanie przez SIATEX korespondencji na wskazane adresy poczty elektronicznej, zawierającej informacje handlowe (w rozumieniu ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. 02.144.1204) dotyczące działalności SIATEX, oraz na przetwarzanie danych osobowych w tym celu (zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 1997 r., nr 133, poz. 883 ze zm.). Dokonując tej czynności potwierdziłeś, że SIATEX poinformował Cię o tym, że wyrażenie niniejszej zgody jest dobrowolne oraz, że masz możliwość odwołania jej w każdym czasie.

  • Jeżeli natomiast wypełniając formularz rejestracyjny wyraziłeś zgodę na przesyłanie informacji handlowych na wskazane adresy korespondencyjne, wyraziłeś zgodę na przesyłanie przez SIATEX korespondencji na wskazane adresy korespondencyjne, zawierającej informacje handlowe (w rozumieniu ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. 02.144.1204) dotyczące działalności SIATEX, oraz na przetwarzanie danych osobowych w tym celu (zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 1997 r., nr 133, poz. 883 ze zm.). Dokonując tej czynności potwierdziłeś, że SIATEX poinformował Cię o tym, że wyrażenie niniejszej zgody jest dobrowolne oraz, że masz możliwość odwołania jej w każdym czasie.

  • Wypełniając formularz rejestracyjny możesz również wyrazić zgodę na prowadzenie przez nas wobec Ciebie marketingu bezpośredniego, czyli informowania Cię o aktualnych promocjach lub organizowanych przez nas konkursach, drogą elektroniczną lub drogą korespondencyjną.

  • W sytuacji, w której, wypełniając formularz rejestracyjny, wyraziłeś zgodę na prowadzenie marketingu bezpośredniego na wskazane adresy korespondencyjne, zgodziłeś się na prowadzenie marketingu bezpośredniego przez SIATEX na wskazane adresy korespondencyjne w ramach działalności SIATEX, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 1997 r., nr 133, poz. 883 ze zm.) i w tym celu przetwarzanie Twoich danych osobowych. Dokonując tej czynności potwierdziłeś, że SIATEX poinformował Cię o tym, że wyrażenie niniejszej zgody jest dobrowolne oraz, że masz możliwość odwołania jej w każdym czasie.

  • Jeżeli natomiast wypełniając formularz rejestracyjny, wyraziłeś zgodę na prowadzenie marketingu bezpośredniego na wskazane adresy poczty elektronicznej, zgodziłeś się na prowadzenie marketingu bezpośredniego przez SIATEX, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 1997 r., nr 133, poz. 883 ze zm.) i w tym celu przetwarzanie danych osobowych. Dokonując tej czynności potwierdziłeś, że SIATEX poinformował Cię o tym, że wyrażenie niniejszej zgody jest dobrowolne oraz, że masz możliwość odwołania jej w każdym czasie.

  • Jeżeli podczas rejestracji nie wyrazisz zgody na przetwarzanie danych osobowych, niestety nie będziemy mogli zagwarantować dostępu do wszystkich funkcji naszego sklepu.

  • Prosimy pamiętać, że masz prawo w każdej chwili do aktualizacji lub usunięcia swoich danych osobowych.

  • W przypadku zarejestrowanych klientów sklepu zmian można dokonać poprzez edycję w Panel klienta.

  • W przypadku klientów niezarejestrowanych lub w przypadku chęci usunięcia danych prosimy o kontakt
    przez
    formularz kontaktowy wybierając adresata "Administrator".

  • Zapewniamy, że nasza firma przestrzega polityki bezpieczeństwa danych osobowych.

  • Twoje dane są u nas bezpieczne i dokładamy wszelkich starań aby poziom świadczonych przez nas usług był na jak najwyższym poziomie i gwarantował jak największe bezpieczeństwo.

Operatorem sklepu jest firma

Z.P.H. SIATEX Artur Fert
ul. Jana Kilińskiego 89a
22-400 Zamość
NIP PL9221009091
REGON 290524020

tel. 84 639 16 09
e-mail: sklep@ogrodzenia24.eu

 

Sklep realizuje funkcje pozyskiwania informacji o użytkownikach i ich zachowaniu w następujący sposób

  • Poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje.

  • Poprzez dodatkowe zbieranie informacji o parametrach połączania (adres IP).

  • Poprzez zapisywanie w urządzeniach końcowych plików "cookies". Szczegóły działania plików "cookies" w naszym sklepie opisane są w Polityce Cookies.

Jakie dane osobowe są nam potrzebne ?

  • Podczas rejestracji konta w naszym sklepie prosimy o podanie danych niezbędnych do założenia konta, dzięki czemu nie musisz przy każdym kolejnym zakupie tracić czasu na ponowne wypełniania całego formularza zamówienia.

  • Zarejestrowany klient po zalogowaniu ma możliwość wyświetlenia historii dokonanych zakupów.

  • Złożenie zamówienia - w trakcie składania zamówienia prosimy o podanie nam danych niezbędnych do realizacji zamówienia, które w przypadku zarejestrowanych i zalogowanych Klientów częściowo pobierane są automatycznie z danych podanych przy rejestracji.

  • W przypadku subskrypcji newslettera oraz wyrażenia zgody na jego otrzymywanie podczas rejestracji konta lub skorzystania z formularza bezpośrednio na stronie sklepu, prosimy jedynie o podanie adresu e-mail, na który będą przesyłane informacje handlowe.

  • W każdej chwili możesz zrezygnować z otrzymywania newslettera logując się na swoje konto w sklepie lub klikając link anulujący subskrypcję i znajdujący się w stopce każdego newslettera.

Ochrona Twoich danych osobowych

  • Dostęp do Twoich danych osobowych mają tylko pracownicy sklepu, którzy zostali przeszkoleni zgodnie z polityką bezpieczeństwa danych osobowych i podpisali stosowne zobowiązania zobowiązujące ich do ochrony.

  • Zastosowaliśmy środki techniczne i organizacyjne zapewniające ochronę przetwarzanych danych osobowych zgodnie z wymaganiami określonymi w przepisach o Ochronie Danych Osobowych.

Udostępnienie danych

  • Dane podlegają udostępnieniu podmiotom zewnętrznym wyłącznie w granicach prawnie dozwolonych.

  • Dane umożliwiające identyfikację osoby fizycznej są udostępniane wyłączenie za zgodą tej osoby.

  • Operator może mieć obowiązek udzielania informacji zebranych przez sklep upoważnionym organom na podstawie zgodnych z prawem żądań w zakresie wynikającym z żądania.

Kontakt

  • Jeżeli zachodzi taka potrzeba kontaktujemy się z Tobą korzystając z podanego podczas rejestracji e-maila, a tylko w szczególnych sytuacjach korzystamy z podanego przez Ciebie numeru telefonu.

  • W przypadku wątpliwości lub pytań dotyczących polityki prywatności i bezpieczeństwa Twoich danych osobowych zachęcamy do kontaktu z nami.

Zmiana polityki prywatności

  • Zastrzegamy sobie prawo zmiany polityki prywatności, o ile będzie wymagać tego obowiązujące prawo, ulegną zmianie warunki technologiczne funkcjonowania sklepu lub zmiana będzie wprowadzać standard wyższy od minimum wymaganego prawem. O takiej zmianie powiadomimy Cię drogą elektroniczną (na wskazany przy rejestracji e-mail).

  • Powiadomienie zostanie wysłane co najmniej na 30 dni przed wejściem w życie nowej polityki prywatności.


 


Przejdź do strony głównej
Sklep odwiedziło: 2253339 klientów , Oprogramowanie sklepu shopGold.pl